belladonna's news

Gevarieerde berichten vanuit de vrouwelijke samenleving (met een knipoog naar de mannen)

dinsdag, augustus 08, 2006

Reorganiseren en Wonderspul!!!


Het is me wat,na een zwaar overleg met mezelf ben ik tot de conclusie gekomen dat ik nog één poging doe mijn blog nieuw leven in te blazen.Belladonna was n.l. zwaar getroffen door writer's block,een fenomeen dat vele schrijvers voor mij heeft getroffen. Maar volgens mij is het weer over en barst Bella weer van de inspiratie en wil ik mijn trouwe lezers hier graag deelgenoot van maken.

Aangezien de trouwe groep die mijn blogje leest deel uitmaakt van een grotere groep die weer andere (veel interesantere) bloggen leest zal een gedeelte van de lezer op de hoogte zijn dat Franz en Belladonna zich tot taak hebben gesteld het huishuoden van Felix en Isis voor eens en voor altijd op te schonen en het zo te organiseren dat het een fluitje van een cent wordt het ook zo te houden.Ja ik hoor sommige van u denken,ogodogod, dat wordt helemaal niks, dat kan niet goed gaan.Maar Bella is onverwoestbaar optimistisch daarbij zullen Felix en Isis onder een soort curatele worden geplaatst(weten ze nog niet)en mocht blijken dat het één en ander niet aan de maatstaven van Bella kan voldoen,de hele huisraad vierhoog over de gallerij verdwijnt waarna de hele santenkraam ritueel in de fik wordt gezet. Dit alles onder luid gejuich van familie en vrienden, na afloop borrelen in de gemeenschappelijke ruimte in het wooncomplex.

Maar goed dit terzijde! Waar dit blog eigenlijk over gaat is de antischimmel en vochtplekken spray van de firma HG.Het is een waarlijk wondermiddel, je spuit de rotzooi op een willekeurige plek en die verdwijnt waar je bijstaat.In ons vorige huis hadden wij een badkamer waar ik liters van dat spul tegen de tegelwanden heb gespoten dus was ik aardig op de hoogte van de mogelijkheden van het goedje. Maar dat het ook werkt tegen zwarte shit boven een afzuiginstalatie ging ook mijn verstand te boven. Gisteravond was ik ooggetuige van dit wonder, ik ben er nog steeds diep van onder de indruk. Bij gebruik is het wel raadzaam een lasbril te dragen en dikke rubber handschoenen anders loop je de kans dat er ook enkele ledenmaten spontaan oplossen. Nog een klein nadeeltje,je hele huis ruikt als een zwembad waar ze teveel chloor ingegooid hebben. Maar schoon wordt het en daar moet je iets voor over hebben.
Ook ben ik bijna net zo diep onder de indruk van de behangkwaliteiten van mijn echtgenoot en de kastinelkaarzetkwaliteiten van Felix. Ik kan u bij deze onthullen "Felix en Sonja" zijn een item voor life, daar komt niemand meer tussen. Ik hoor u denken wie is Sonja? Sonja is de naam van de door Felix en Isis aangeschaften kasten. Belladonna was gister in de gelegenheid samen met Felix de halfopenbadkamerkast inelkaar te zetten en werd geraakt door de toewijding die Felix tentoonspreiden tijdens het schroeven en spijkeren,het liefdevol toespreken van de plankjes P3,P4,P5 en P6(O Fuck)was niet van deze aarde.
A.S. zaterdag gaan we weer vrolijk verder met de renovatie,zonder Felix want die heeft dringende bezigheden elders. Een festival! Wat moet,dat moet,typisch een geval van overmacht.Sterkte Felix,ik weet zeker dat je veel liever thuis blijft om ons te helpen maar in gedachten zullen we bij je zijn zoals jij bij ons.

1 Comments:

  • At 4:57 p.m., Blogger Isis said…

    Dus als het ons niet lukt, mag ik nieuwe spulletjes gaan kopen????
    Das ook leuk!

     

Een reactie posten

<< Home