belladonna's news

Gevarieerde berichten vanuit de vrouwelijke samenleving (met een knipoog naar de mannen)

maandag, augustus 14, 2006

Hier is tie dan!


Een tijdje geleden berichte ik over de komst van een nieuw gezinslid en op 19 juli was het zover, Broesje (Bruce op z'n nederlands) zag samen met nog 3 broertjes het levenslicht. Er was nog een vijfde poesje maar helaas doofde zijn of haar levenslichtje al weer erg snel.
Met Broes en zijn broertjes gaat het erg goed, afgelopen week hebben we ze gewogen ze waren repectievelijk ruim 4 ons, precies 4 ons, 390 gr en als laatste onze Broes 350 gr. Hij is dan wel kleiner dan de rest maar veel slimmer, dat zag ik meteen en hij weet ook al dat ik zijn nieuwe pleegmoeder ben, hij was heel blij dat ik er was! Bovendien hardlopers zijn doodlopers. Overigens geldt dat niet voor iedereen, Bram Som won mooi goud op de Europese kampioenschappen met dat hardlopen, maar dit terzijde.
We moeten nog minstens een maand wachten tot Broesje groot genoeg is dat hij zonder zijn biologische moeder LuLu kan maar tot die tijd zullen we hem regelmatig bezoeken, dit weer tot ergernis van de beide grootvaders.
Bram is ook zeer benieuwd, maar ook zeer op zijn rust gesteld, Bo interesseerd het niet zo, maar sinds we haar verteld hebben over de komst van een klein poezenjongetje moet ze wel vaak zuchten. Dat beloofd nog wat

3 Comments:

 • At 11:52 a.m., Anonymous Anoniem said…

  wat een schatje!

   
 • At 8:51 p.m., Anonymous Jaap said…

  Echt leuk :-)Lief hoor

   
 • At 8:48 a.m., Blogger Isis said…

  Ik vind dat hij er heel gevaarlijk uit ziet, zoals de kat van Dr. Evil..

   

Een reactie posten

<< Home