belladonna's news

Gevarieerde berichten vanuit de vrouwelijke samenleving (met een knipoog naar de mannen)

woensdag, augustus 23, 2006

Gezocht: handige mannen


Zoals u kunt lezen in mijn profiel ben ik ruim 11 jaar gelukkig! getrouwd met Frans,een schat en ziet er ook nog goed uit,ik wil hem dan ook voor geen goud kwijt. Hij is echter niet handig, ja hij kan uitstekend gaten boren en redelijk goed behangen maar daar houd de handigheid op.
Er zijn op deze wereld mannen en ook vrouwen die met hun handen maken wat hun ogen zien.Nu is mijn vraag WAAR ZIJN DIE.
Ik kan ze niet vinden, het licht van de badkamer is al tijden kapot,nieuwe schakelaar gekocht want daar zat het probleem, een hele middag bezig geweest het ding te monteren, zo moeilijk is dat niet gewoon twee draadjes die uit de muur steken vastmaken in twee gaatjes van de schakelaar. Mooi niks, het ene draadje werd steeds korter dus heb ik mijn pogingen maar opgegeven.Er moet dus een elektricien aan te pas komen, probeer er maar eens eentje te vinden, ze zijn er wel maar die zitten tot aan 2008 volgeboekt.Hetzelfde geldt voor loodgieters, we hebben er één nodig voor de verbouwing van de badkamer. Nu wil het toeval dat de schoonvader van mijn dochter een klusbedrijf runt. Na een beetje slijmen is hij bereid gevonden om eind september te"komen kijken"geen idee wanneer hij het uiteindelijk komt doen.
Mijn stiefvader verbouwde op een verloren zondagmiddag de hele keuken,na zijn vut had de goeie man het drukker dan ooit, hij was multi functioneel en je kon hem altijd bellen,hij kwam gewoon. Helaas is hij alweer 4 jaar geleden overleden.Wat ik nu zoek is een soort Ome Leen,een handige man waar je altijd een beroep op kunt doen als het om klusjes gaat.Kent iemand zo'n man? Uiteraard tegen betaling. We houden ons aanbevolen.

4 Comments:

 • At 9:27 a.m., Anonymous Jaap said…

  Kan de vrijwilliger dan ook gelijk mijn wc maken? :-)

   
 • At 6:42 p.m., Blogger Felix said…

  Gewoon Hamertje Tikje even bellen.

   
 • At 11:14 p.m., Blogger Barba Rella said…

  Hahaha dat van die steeds korter wordende draadjes herken ik wel, dat is iets wat ik dus ook absoluut niet kan. Felix is heel handig hierin, maar dat zegt ie niet...

   
 • At 12:37 a.m., Blogger Sharkroom101 said…

  Jaap was natuurlijk het woordje 'schoon' vergeten.....
  ;-)))

   

Een reactie posten

<< Home