belladonna's news

Gevarieerde berichten vanuit de vrouwelijke samenleving (met een knipoog naar de mannen)

maandag, juli 03, 2006

John Fogerty

Tweede poging, ik waag het erop, vanavond met Frans, Jaap en Ronald naar John Fogerty. Feit is dat er geen 50.000 man op af komen dus de kans dat ik weer het hele gezelschap binnen de kortste keren kwijt raak aanmerkelijk kleiner is dan bij Robbie Williams bovendien neem ik deze keer mijn mobiele telefoon wel mee.
John Fogerty is de leider en oprichter van Creedence Clearwater Revival. Die band is inmiddels terziele maar John was de zanger en schrijver van de meeste liedjes. Hij is een tijdje uit de roulatie geweest dat had te maken met rechten op liedjes die door een foute manager gejat waren of iets dergelijks, met andere woorden John heeft geld nodig en mijn echtgenoot plus duizenden anderen zijn bereid hem hieraan te helpen. Ik ben altijd al sociaal bewogen geweest dus hobbel ik braaf mee, buiten dat, niemand wilde mijn plaats innemen dus ik moet wel.
Toen ik de leeftijd had om bandjes en zangers leuk te vinden had ik wel iets anders aan m'n hoofd n.l. mezelf en een kind in leven houden misschien dat dat er iets mee te maken heeft dat ik nauwelijks geïnterresseerd ben in popmuziek en alles wat erom heen hangt. Begrijp me niet verkeerd ik hou van muziek en de meeste liedjes uit de oude doos blér ik luidkeels mee maar vraag me niet wie het zingt en uit welk jaar het komt, dit in tegenstelling tot mijn echtgenoot die een die-hard fan is van David Bowie en er een indrukwekkende CD verzameling van die man op na houd. Bovendien is hij een wandelende encyclopedie is op het gebied van popmuziek voornamelijk jaren 70. Maar soms gebeurt het dat hij iets niet weet en ik wel, het gaat dan meestal om een zangeres of om het nederlandse lied daar is hij niet zo in thuis. Wat zegt dat over hem en onze relatie?
Helemaal niets, we hebben het goed samen en houden veel van elkaar, vandaar dat ik vanavond mee ga naar de Heineken Music Hall, je moet iets voor je lief over hebben de volgende keer gaat hij met mee naar een cursus macramé.

2 Comments:

  • At 12:53 a.m., Anonymous Jaap said…

    HET WAS HELEMAAL TOPPIE :-) DIe bejaarden kunnen er wat van!!!!

     
  • At 1:59 a.m., Blogger Isis said…

    El... wanneer schrijf je een boek? Ik geniet enorm van je schrijfsels! En moet erg vaak hardop lachen... Je hebt je roeping niet gemist, maar net gevonden!

     

Een reactie posten

<< Home