belladonna's news

Gevarieerde berichten vanuit de vrouwelijke samenleving (met een knipoog naar de mannen)

zaterdag, juni 24, 2006

Robbie Williams

Eergisteren was ik in de Arena aanwezig bij een concert van Robbie Williams.
Opgewekt togen we met z'n vieren richting Amsterdam, de stemming zat er goed in,onderweg een cdtje van Robbie opgezet, Mirjam checkte een keer of vijf of ze de kaartjes wel bij zich had en iedere keer bleek dat het geval dus er kon niets meer mis gaan zou je denken.
Dat bleek dus een grote misvatting,in de rij bij ingang J was het nog steeds gezellig, om half vijf gingen de deuren open en om vijf uur betraden wij de Arena, nog steeds harstikke gezellig,even wat te drinken halen,twee bier,één watertje en een soort breezer 12 euro en 10 cent,mocht ook de pret niet drukken. We stonden op een metertje of 25 van het podium verwijderd en konden alles goed zien dat beloofde wat voor wat zou komen.
Na een tijdje voelde Mirjam zich heel raar worden, echt heel beroerd, wij naar achteren met z'n vieren daar was het wat koeler en Mirjam voelde zich ietsje beter gelukkig. Wij weer naar voren gegaan waar ondertussen het eerste voorprogramma van start ging,een band die een nummer of vijf ten gehore bracht die ik niet kende maar niet slecht, ik heb wel beroerdere voorprogramma's gehoord.
Maar Mirjam trok het echt niet meer en ging samen met Michael weer naar achteren. Ondertussen begon ik ook behoorlijk last van mijn rug te krijgen en besloot richting Mirjam en Michael te gaan waar ik even zou kunnen gaan zitten. Ik vroeg aan mijn echtgenoot Blijf jij hier? en daar ging het mis.Ik had gewoon moeten zeggen dat hij mee moest gaan, hij begreep mijn vraag niet als een vraag maar als een opdracht en heeft die vervolgens braaf uitgevoerd,hij bleef waar hij was om vervolgens in de menigte op te gaan en de rest van de avond voor mij onvindbaar bleef. Het was toen kwart over zeven.
Mirjam en Michael waren ondertussen op de EHBO beland en dus ook onvindbaar.
Ik weet nu hoe alleen je je kan voelen tussen 50.000 mensen.
Robbie zong geweldig en gaf een goeie show maar ik heb er weinig van meegekregen. Na afloop stond ik om tien over elf buiten en ging richting auto want daar moest iedereen naar toe om thuis te komen, vervolgens heb ik daar een uur staan wachten tot de rest van het gezelschap op hetzelfde idee kwamen(zij hadden elkaar wel terug gevonden).Die halve zolen zijn mij toen pas gaan zoeken en werden tenslotte van het veld gestuurt omdat daar iedereen al weg was.
Onnodig te vermelden dat ik aan de ene kant blij was om ze eindelijk terug te zien maar aan de andere kant witheet was van kwaadheid,laaiend was ik en dat hebben ze geweten. Onderweg in de auto was het doodstil niemand durfde iets te zeggen,op de achterbank durfde ze amper adem te halen, wat mij de nodige binnenpret bezorgde en ook bij mezelf dacht dat ik toch wel een ongelooflijk kreng kan zijn. Thuis gekomen durfde ze voorzichtig weer wat te zeggen,o.a. datFrans zo ongerust over me was,ja na het concert dacht ik. Hij ging de hond uitlaten en ik slaapplaatsen in orde brengen voor Mirjam en Michael. Doordat zij bij ons bleven slapen kon ik Frans niet naar de bank verbannen anders had ik dat zeker gedaan zo kwaad was ik op hem.
Conclusie:A als je wil dat je man met je meegaat zeg dat dan gewoon anders snappen ze het niet.
B ik ga nooit meer naar een concert als ik niet kan zitten.
C wie wil er mee met Frans,mijn zus en schoonzus naar George Michael in november?

1 Comments:

  • At 12:18 p.m., Blogger FritZ said…

    Vervelend voor jou dat je Frans niet meer kon terugvinden. Wellicht heb ik ik iets gemist, maar Elly jij hebt toch ook een mobiele telefoon net als Frans? Juist in dit soort gevallen is het uitermate handig om hem te gebruiken om elkaar weer snel terug te kunnen vinden.
    @ C: nee George Michael trek ik echt niet. Ik bedank.

     

Een reactie posten

<< Home