belladonna's news

Gevarieerde berichten vanuit de vrouwelijke samenleving (met een knipoog naar de mannen)

maandag, juni 05, 2006

Oranje pooltje

In de aanloop naar het WK voetbal zijn er altijd mensen(mannen) die het interessant vinden een pooltje op te zetten. Het kost altijd geld om mee te mogen doen en als vrouw zijnde win je nooit wat. Tenminste dat denken ze.
Al enkele keren ben ik er goed uitgesprongen met pooltjes. Ik krijg het altijd voorelkaar om tenminste mijn inleg terug te verdienen en met het laatste EK pooltje van mijn werk eindigde ik als vierde, dat leverde naast het nodige commentaar 30 euro op.
Het leuke is dat ik die pooltjes altijd even tussen neus en lippen door invul en ik doe maar wat.
Mijn echtgenoot is een kenner en maakt er een hele toestand van maar wint nooit iets, tenminste als het over voetbal gaat. Hij scoort wel met Tour de France pooltjes, daar waag ik me dus niet aan. Meedoen is leuk maar je moet tenminste het thuisfront kunnen verslaan anders is er niks aan. Dus heb ik net het pooltje van mijn man zijn werk ingevuld(wat een werk), mijn winnaar is Duitsland want zoals Gary Lineker jaren geleden in een intervieuw in Amerika zei:
'voetbal is een spel met elf mannen en een bal,het duurt twee keer 45 min en aan het eind winnen de Duitsers'. En Gary kon het weten want die had er echt verstand van