belladonna's news

Gevarieerde berichten vanuit de vrouwelijke samenleving (met een knipoog naar de mannen)

dinsdag, juni 27, 2006

Nieuwe hobby

Sinds wij deze computer hebben kunnen we als we dat willen van het internet downloaden en vervolgens de hele bups op een cd-tje branden. Als ik dacht leuk muziekje dat wil ik wel voor in de auto gaf ik manlief opdracht om dat te regelen en kreeg ik na verloop van tijd keurig een schijfje overhandigd met daarop de verzochte muziek.
Na recente ontwikkelingen (waar ik nu even verder niet op in ga) bleek ik veel handiger met computers dan ikzelf voor mogelijk had gehouden. Dus dacht ik dat wil ik zelf kunnen. Na een korte cursus downloaden, gegeven door mijn echtgenoot ben ik de hele dag bezig geweest met muziekjes uit cyberspace te plukken. Geweldig allemaal gouwe ouwe, Timi Youro,Brenda Lee, Dolly Parton, Paul de Leeuw, harstikke leuk, een echt auto cd-tje. Ja ja dat loaden ging prima maar waar alles bleef,nooit meer terug te vinden, onbegrijpelijk! Frans gebeld,die snapte er ook helemaal niets van en beloofde bij thuiskomst te gaan zoeken,het moest er zijn zij hij en het was er ook. Toch handig als je lief werkzaam is in de IT. Alles is weer boven water en staat nu in een keurig mapje. Nu moet het nog op een schijfje, krijg ik ook een kort cursusje voor en dan kan ik het helemaal alleen hoop ik. Er gaat ongemerkt wel veel tijd in zitten maar dat mag de pret niet drukken, de was ligt er morgen ook nog haha. Ik vraag me één klein dingetje af, is dit nu illegaal of mag het gewoon?

1 Comments:

  • At 8:55 p.m., Blogger FritZ said…

    Deze log schrijven is niet illegaal. Het downloaden is niet illegaal. Maar het wordt pas illegaal als jij anderen tostaat om van jou te downloaden.

     

Een reactie posten

<< Home