belladonna's news

Gevarieerde berichten vanuit de vrouwelijke samenleving (met een knipoog naar de mannen)

dinsdag, juni 06, 2006

Kabouters


Als men het over kabouters heeft denken we dat zijn leuke kleine mannetjes die de hele dag lopen te zingen en een beetje op een paddestoel zitten te wippen.
Niets is echter minder waar, het zijn valse zeer verachtelijke wezens die allerlei spullen kwijt maken en je ijskast leeg plunderen als je even niet oplet. Het liefst trekken ze in bij gezinnen met kinderen in de leeftijd van ongeveer 12 tot 20 jaar.
Jaren hebben deze irritante wezens ons gezin geteisterd, ze waren gespecialiseerd in gymspullen, altijd als één van de kinderen gymles had waren deze kwijt om vervolgens na een speurtocht door het hele huis op de meest onwaarschijnlijke plek weer op te duiken maar dan in een geheel andere samenstelling b.v. met maar één gymschoen of zonder gympakje.
Op vrijdag haalde je drie flessen cola en op zaterdagmiddag was er nog een halve fles, zo ging dat ook met chips, koekjes en snoepjes. Inhalig zijn ze ook die kleine etterbakken.
Het schijnt dat als de kinderen het huis uit gaan zij ook hun boeltje pakken en migreren naar een ander gezin met kinderen in bovengenoemde leeftijd. Zo ging dat ook bij ons, het werd lekker rustig, kinderen op zichzelf kabouters weg, het leven was weer waard geleefd te worden. Tot we erachter kwamen dat er waarschijnlijk één zo'n lamstraaltje besloten heeft bij ons te blijven hangen. Ik denk dat het een wat ouder exemplaar is die dat verhuizen een beetje zat was. Normaal gesproken hebben we weinig last van hem maar soms krijgt hij het op z'n heupen en maakt hij weer iets kwijt. Het verschil met vroeger is echter dat hoe we ook zoeken weg is weg. Zo zijn we al een fietssleutel, een camera en nu weer aantekeningen van Frans kwijt geraakt. We hebben het hele huis afgezocht maar geen spoor van onze spullen, van de kabouter trouwens ook niet, nog nooit hebben we er één gezien.Gluipers zijn het van het zuiverste water!

1 Comments:

Een reactie posten

<< Home