belladonna's news

Gevarieerde berichten vanuit de vrouwelijke samenleving (met een knipoog naar de mannen)

vrijdag, juni 16, 2006

Daar zij we weer


Zo weer thuis,na een weekje heerlijk relaxen in Ermelo en Valkenswaard is het goed om weer thuis te zijn.Eerst de hond Bo uit het pension en de kat Bram bij Danny ophalen en dan weer"THUIS".
Heerlijk, ik ben altijd weer dolblij om thuis te komen, heel gek want ik vind het ook heerlijk om op vakantie te gaan maar nooit langer dan twee weken, na een dag of tien heb ik het wel weer gezien en wil ik naar huis.
Bo en Bram zijn ook weer blij dat ze op vertrouwd terrein zijn,en hebben hun favoriete pose aangenomen,languit op het kleed met hun ogen dicht,dit kunnen ze uren volhouden, af en toe een diepe zucht slakend.Het valt niet mee een bejaarde hond en een niet zo bejaarde kat te zijn. Geniet er maar van jongens, in september is het gedaan met de rust want dan komt de nieuwe poes en met zo'n peuter poes kan je bakken beleven, jullie moesten eens weten wat er boven jullie hoofd hangt.
De vakantie was heerlijk, lekker niets doen, beetje zwemmen met Liz,dagje naar Maastricht,lezen Nieuwe buren van Saskia Noort(neergesabeld in de pers maar ik vond het erg leuk),zes dagen heerlijk weer twee dagen iets minder,kortom we kunnen er weer even tegen,om precies te zijn vier weken want de 14 de juli gaan we naar Frankrijk.Heel vervelend allemaal